Temat: igła do portu
mam pytanie czy ktos mógłby mi napisac gdzie mozna kupic igłe do płukania portu w poznaniu lub gorzowie
Forum - SERWIS mukowiscydoza (Cystic Fibrosis)
Mukowiscydoza groźna i nieuleczalna. Rozmawiamy o mukowiscydozie. Dzielimy się swoją wiedzą i doświadczeniem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
mam pytanie czy ktos mógłby mi napisac gdzie mozna kupic igłe do płukania portu w poznaniu lub gorzowie
Mam 5 igieł do płukania porta. Jestem z województwa łódzkiego, jak chcesz to mogę Ci wysłać
Mam 5 igieł do płukania porta. Jestem z województwa łódzkiego, jak chcesz to mogę Ci wysłać
Chciałam zapytac o namiary do tego sklepu medycznego badz apteki gdzie kupujesz igły do poru.Jestem rowniez zainteresowana ich kupnem.Prosze o kontakt.
igły do portu mozesz kupić w poznaniu w przyszpitalnej aptece na ul długiej pozdrawiam
Dziekuje za wiadomosc.Coz ja sobie nie moge ich kupic bo mieszkam na podkarpaciu:((
Jedyna opcja jest taka ze ktos by mi kupił i przysłał a ja zwrociłabym koszty.Kontakt ze mna mukolinka@op.pl
Pozdrawiam
Witam serdecznie. Piszę w sprawie igieł do portu. Mam pytanko w jakiej cenie kupują państwo igły? i czym się rózni igła do portu a czym igła do płukania portu? bo ta ruga jest tańsza,ale nie wiem czy nadaje sie do podawania czynnika.
Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.
Pozdrawiam
Proszę powiedzcie mi jak wygląda opaskowanie żylaków przełyku? czy jest duże zagrożenie, jak to się odbywa, jak długo trwa pobyt w szpitalu?
Strony 1