Przejdź do treści forum

Forum - SERWIS mukowiscydoza (Cystic Fibrosis)

Mukowiscydoza groźna i nieuleczalna. Rozmawiamy o mukowiscydozie. Dzielimy się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.

Dodaj nową odpowiedź

Forum - SERWIS mukowiscydoza (Cystic Fibrosis) → Ogólne → Acapella → Dodaj nową odpowiedź

Dodaj nową odpowiedź

Dodaj odpowiedź

Możesz używać: BBCode Obrazki

Wszystkie pola z pogrubioną etykietą muszą zostać wypełnione.

Wymagane dane do wprowadzenia dla gości

Wymagana informacja

Podgląd tematu (najnowsze pierwsze)

11

Witam.

Proszę sprawdzić czy magnesik okrągły wewnątrz urządzania nie wypadł. Drugą  przyczyna  być żle założona biała część wibrująca.

Pozdrawiam Rafał Piliński.

Jestem fizjoterapeuta specjalizującym się w terapii oddechowej jeśli maja Państwo pytania proszę  o tel: 608 594 353 chętnie odpowiem.

10

donna napisał/a:

Czy zdarzyło się komuś,że Acapella się zepsuła/nie odczuwa się wibracji/ czy gdieś można naprawić?

Zdarzyło nam się ,ze Acapella spadła i córka juz nie czuła wibracji, trzeba było kupić nową niestety.
Niedawno spadła ta nowa ale na szczęście nic się nie stało- trzeba niestety uważać

9

Witam .

Acapelle choice widziałem  do sprzedania  w allegro.

Pozdrawiam

8

Czy zdarzyło się komuś,że Acapella się zepsuła/nie odczuwa się wibracji/ czy gdieś można naprawić?

7

Kosztuje Acapella ok. 300 zł ale jeżeili jesteś członkiem PTWM to można skorzystać z wypożaczalni z Rabki za darmo- Acapella jest nowa zapakowana w oryginalną folię - wiem bo ją mam :-)

6

jestes chora czy masz chore dziecko?

5

Witam.Odnosnie Accapelli mam pytanie ile ona kosztuje?Mam 10-letnią córke i w tej chwili ma Cornet i nie wiem czy nie lepsza byłaby Accapella.
Pozdrawiam.

4

Może korzystac z Acapelli o ile nauczy się dobrze dmuchać, a może być i 10 letnie i tego nie potrafić, a może być 3 latek i juz umiec :-)

3

Czy czteroletnie dziecko może korzystac z Acapelli?

2

www.akme.com.pl

AKME Sp. z o.o.
02-676 Warszawa, ul. Postępu 1
Tel.+48 22 853 50 69, -70, -72,
Fax.+48 22 853 50 71
akme@akme.com.pl

Zwykle mieli na stanie, najlepiej sie skontaktować.

1

Czy ktoś ma namiary na jakąś strone internetową gdzie można kupić ACAPELLĘ?W Rabce wypozyczyli wszystkie,a ja chciałabym mieć swoja;-))

Forum - SERWIS mukowiscydoza (Cystic Fibrosis) → Ogólne → Acapella → Dodaj nową odpowiedź